Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozatunk a https://dugulaselharito-kecskemet.hu honlap által folytatott adatkezelési elveket és gyakorlatokat tartalmazza.

1. Adatkezelő

Az adatok kezelője HUNNIA START Kereskedelmi Szolgáltató Betéti Társaság.
Székhely/postázási cím: Kecskemét, Bács-Kiskun, 6000, László Károly u 13. 2em10. Adószám: 21438651-2-03
Kapcsolat: Vida Zoltán vida.zoltan.x@gmail.com
Cégjegyzékszám: 03 06 111785

 1. Milyen adatokat kezelünk?

Google Analytics. A honlap böngészésekor anonim módon egyedi azonosítót kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal felveszi a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját és a látogatott oldalakat. Erről a gyakorlatról minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban, valamint az Adatvédelmi Nyilatkozathoz hozzáférésben részesül.

Kapcsolati űrlap. A weboldalon lehetősége van üzenetet küldeni kapcsolati űrlapon keresztül. Ekkor önkéntesen hozzájárul alábbi adatai kezeléséhez:

 • Neve;
 • Telefonszáma;
 • E-mail címe.

Ha az adatait pontatlanul adja meg, azért az adatkezelő nem tud felelősséget vállalni. Az adatait a Gmail szerverén tároljuk.

 

 1. Miért kezeljük az adatokat?

A személyes adatok kezelésének célja

 • hogy kapcsolatot tartsunk Önnel;

A Google Analytics által használt adatok anonimak. Minden megadott adatot bizalmasan kezelünk, és harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

 1. Az adatkezelés időtartama

A Google Analytics által létrehozott cookiek 30 napig érvényesek, a session ID-k a honlap elhagyásakor törlődnek. Az Ön által megadott adatokat kérése esetén 10 munkanapon belül töröljük. Ezt az igényt az vida.zoltan.x@gmail.com e-mail címen Vida Zoltánnak címezve jelentheti be.

 1. Az adatkezelési szabályzat jogalapja

Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásával történik, ez a jogalap. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról a vida.zoltan.x@gmail.com e-mail címen Vida Zoltántól ezen adatkezelési nyilatkozat tartalmán túl további tájékoztatást kérhet. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt a vida.zoltan.x@gmail.com e-mail címen lehet bejelenteni.

 1. Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények

Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy HUNNIA START Bt. a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

A adatvédelemi szabályokról az alábbi törvényekben tájékozódhat:

 • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
 • Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
 • Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény

Pin It on Pinterest